Pitajte tarot

Novo na sajtu

Pitajte Tarot...

Horoskop

Mesečni horoskop o zdravlju, poslu i ljubavi.

više...

Novosti

Bojan Vujošević ima gostovanja na televiziji MBC svake subote, nedelje i ponedeljka.

Usluge

U prilici smo da Vam ponudimo sledeće usluge:

 • Škola astrologije
 • Tarot
 • Numerologija
 • Izrada horoskopa
  • natalni
  • solarni
  • uporedni
 • Zdravstveni, ljubavni, poslovni konsalting
 • Analiza potencijala djeteta.
 

Mesečni horoskop za JANUAR 2022. godine

 

     
 

Ljubav

Venera u tranzitu kroz znak Vodolije od prvih dana januara pogoduje Ovnovima u smislu intenzivnijih druženja, socijalizacije, većih aktivnosti preko društvenih mreža ili pak pojačanih izlazaka. Ovo nisu automatski aspekti za pronalaženje ljubavi, ali možemo da kažemo da će vas neke osobe zaintrigirati, da ćete imati inspirativnu komunikaciju sa njima koju ćete želeti da produbljujete. Neki od vas će tokom januara naleteti na bivšu ljubav ili ponovo aktivirati kontakt iz prošlosti – ali je pitanje da li će to otići u nekom, iole ozbiljnijem pravcu. Što se tiče zauzetih – bolju komunikaciju sa partnerom hoćete imati, što je dobro jer postoje pitanja i teme koje morate zajednički da rešite. Obratite pažnju na period oko punog Meseca – tokom prve dekade januara – kada ćete i partner i vi biti nervozniji i spremniji za rasprave.

Posao

Otprilike do polovine meseca ili ćete biti sa manjkom elana za posao u smislu da će vam i svakodnevne obaveze predstavljati veliki napor ili ćete pak imati osećaj da sve ono što treba da uradite ili dogovorite ide isključivo uz zastoje, prolongiranja ili greške – vaše ili tuđe. Drugi deo januara donosi konačno razrešavanje nekih pitanja koja su vas okupirala još od decembra – to može biti vaš status, važna papirologija, ugovori ili dogovaranje sa saradnicima. Finansije – mnogo troškova, ali čupate se nekako.

Zdravlje

Prehlade, češći problemi sa urogenitalnim traktom, a moguće su i virusne infekcije. Stariji Ovnovi će kuburiti sa kičmom, kostima, zglobovima i cirkulacijom.


 
 

Ljubav

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Vodolije prvih dana januara pre će vam doneti više kontakata sa prijateljima, pojačanu društvenost, možda više izlazaka i zabave – nego što bi mogao da vam donese stabilnu ljubavnu priču. Čak i da se nešto pokrene – više to liči na avanturicu, kratkotrajne varnice ili nešto tog tipa. Neki Bikovi mogli bi eventualno ostvariti kontakt sa bivšim partnerom, ali i ovo deluje kao da je u nekom poluprijateljskom tonu, razmena informacija ili kod pojedinih – susret za jednu noć. Januar ne donosi posebne ljubavne prilike, ali budite strpljivi – od ulaska u februar, ovo će se promeniti. Zauzeti – oscilacije u odnosu sa partnerom će postojati u većoj meri tokom januara, najpre zbog vaše nervoze ili preokupiranosti poslom, obavezama, brigama. Naročito je prva polovina meseca napeta.

Posao

Za vas bi bilo najbolje ukoliko biste prvu polovinu meseca mogli da iskoristite za odmor i resetovanje od napornog decembarskog perioda. Ako to niste u mogućnosti – računajte da će vam prvi deo januara doneti nagomilavanje obaveza, lošiju komunikaciju sa saradnicima, manjak efikasnosti i verovatno ne baš sjajnu situaciju sa finansijama. Kako se budemo bližili kraju januara, vi ćete čistiti zaostale obaveze, rešavati poslovna pitanja a možda imati i značajniju komunikaciju sa nadređenima ili važnim saradnicima

Zdravlje

Dosta ste energetski iscrpljeni i imunitet u januaru nije baš sjajan. Postojaće osetljivost respiratornog sistema, a mogu se javiti i problemi sa hormonima, cirkulacijom, čak i probavom.


 
 

Ljubav

Situacija u vašim emotivnim ili bračnim partnerstvima će tokom januara biti promenljiva. Voljena osoba i vi ćete čas funkcionisati više nego dobro, a čas prebacivati jedno drugom i vraćati se na situacije iz prošlosti koje niste rešili a koje u oboma izazivaju određeno nezadovoljstvo i nervozu. Mogući su i napeti momenti oko finansija, dece ili pak oko zajedničkih planova. I partner i vi ćete biti impulsivniji nego inače, što može doneti jako dobre momente i uživanje u izlascima ili druženju sa prijateljima, ali će ta impulsivnost povremeno iznedriti i po koju žučnu, ali kratkotrajnu raspravu. Slobodni Blizanci – prelazak Venere u znak Vodolije početkom januara vam odgovara što se tiče druženja, izlazaka, provoda – ali ćete u ovom periodu imati i česta podsećanja na prošlost, pa čak i pokušaj povratka nekog od bivših partnera.

Posao

Prva polovina meseca, malo zbog praznika a malo zbog okolnosti koje nisu na vašoj strani – doneće zastoje u poslu, teško ostvarivanje planova, sporost u realizaciji i vašu veću fokusiranost na rešavanje zaostataka, grešaka, propusta. Drugi deo januara je dosta aktivniji i obeležen što mogućnostima za kraća poslovna putovanja, što dogovorima i uspostavljanjem kontakata sa ljudima koji vam mogu biti od važnosti. Finansijski nećete loše proći, osim što ćete imati naglašene troškove u prvoj dekadi meseca.

Zdravlje

Slabiji imunitet, češće prehlade a osetljiv je i urogenitalni trakt. Lepšem polu mogućnost hormonske problematike. Stariji – reumatske tegobe.


 
 

Ljubav

Rakovi su u značajnoj emotivnoj fazi tokom januara. Kod nekih od vas trenutno je „u igri“ preispitivanje odnosa u kojem ste i možda pokušaji da se stvari izvedu na čistac – posebno obratite pažnju na period oko punog Meseca u vašem znaku, jer ovi dani mogu doneti talas stvari koje ste do sada potiskivali, kao i teme kojima ste se ranije bavili ali ih niste rešili. Kod drugih – i partner i vi osećate da je vreme za ozbiljnije korake u vašem partnerstvu i pokušavate da zajednički osmislite planove. Slobodni Rakovi – razmišljanja o nekom od bivših partnera, čak je moguć i ponovni kontakt, možda i obnova. Takođe – na tapetu su vam tajne priče sa osobama koje nisu slobodne ili su na „izlasku“ iz braka ili dugogodišnje veze. Udvarača će biti, ali trenutno nemate jednostavan i potpuno čist put po pitanjima ljubavi.

Posao

Poslovno je prisutna neka forma zastoja – moguće je da i praznici igraju ulogu u ovoj sporosti, ali u svakom slučaju – sledi vam period nešto lošije i konfuznije komunikacije sa saradnicima. Stanje će se popraviti u drugom delu januara, pogotovo tokom treće dekade meseca. Konačno ćete imati jasniju sliku po mnogim pitanjima i lagano krećete napred u realizaciju planiranog. U januaru se nećete proslaviti po pitanjima finansija, pa se potrudite da kontrolišete troškove koliko god je to u vašoj moći.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, stres, meteoropatske tegobe. Osetljivost respiratornih organa će postojati tokom celog januara. Glavobolje.


 
 

Ljubav

U emotivnim I bračnim relacijama kod Lavova mešaće se nezadovoljstvo I zadovoljstvo. Imaćete faze I dane u kojima će preovlađivati živost, zajedničke aktivnosti koje oboma donose dobro raspoloženje, mogućnost kraćeg putovanja, druženje….a imaćete I one druge – u kojima ćete se osećati statično, dosadno čak, neispunjeno ili u fazonu da vas partner ne podržava I ne poklanja vam dovoljno pažnje (a moguće je da ćete u stvari oboje biti preokupirani obavezama I neće biti prostora za vas dvoje). Slobodni Lavovi – u prvoj dekadi meseca preko prijatelja ili na kraćem putovanju može biti brzinskih varnica sa nekim, ali je pitanje da li će to potrajati I dobiti prostor da se razvije. Druga dekada je povoljna za zabavu I druženje, dok tokom treće dekade meseca osoba koju upoznajete može da se zadrži u vašem životu.

Posao

Bez obzira na to što je sam početak nove godine I što je praznična atmosfera oko vas – vi ćete raditi. Celokupan januar u suštini će obeležiti poslovna tematika, a sve ostalo će otići u drugi plan. Prvi deo meseca uglavnom će proći kroz rešavanje zaostalih obaveza, papirologije I kroz pripremu terena za drugi deo januara I nove poslovne projekte I saradnje koji se otvaraju pred vama. U tom periodu ćete proširiti svoje poslovanje I uticaj a mnogima od vas počeće da se pokreću teme vezane za inostranstvo.

Zdravlje

Zdravstvenoj tematici bi trebalo pristupiti sa više pažnje. Starijim Lavovima mogu se aktivirati hronične zdravstvene tegobe, dok bi mlađi trebali da više odmaraju i čuvaju se od prehlada, upala i infekcija.


 
 

Ljubav

Januar ne nudi jednostavna I laka rešenja kod onih parova kod kojih u proteklom periodu nije išlo baš najbolje. Konstantno će se provlačiti neki vid tenzije, pritiska na vaš odnos (to može biti unutrašnji pritisak koji dolazi od vašeg neslaganja po nekim pitanjima, ali može biti I spoljašnji pritisak kroz porodicu, obaveze) I jedino što možete uraditi jeste da se trudite da zajedničkim snagama I poboljšanjem komunikacije rešavate sve. Slobodne Device – pored toga što januar može obeležiti povratak neke ljubavne priče iz prošlosti I obnova iste – vi takođe imate I šansu da započnete novu romansu. Maltene ceo januar je protkan ljubavnim prilikama za vas, čak vrlo korektnim. To mogu biti ljubavi I kroz posao I kroz putovanja I kroz druženja I izlaske, pa čak I preko društvenih mreža.

Posao

I vas će poslovna tematika zaokupiti tokom januara. U prvom delu meseca ćete osećati neki vid zastoja, neinspirisanosti ili otežanja kroz posao I saradničke odnose – prosto rečeno, biće potrebno više vašeg truda da bi se stvari pokrenule (ili da biste se vi pokrenuli na pravi način). Drugi deo januara je već bogatiji dešavanjima, vaša se energija menja I počećete da realizujete ideje, projekte ili saradnje koji će se pokazati kao vrlo kvalitetni I plodonosni po vas. Mesec u kojem ćete zaraditi I pokrenuti nove poslove.

Zdravlje

Iako će imunitet biti nešto smanjen, januar bi ipak trebao da prođe bez posebnih problema na polju zdravlja. Eventualno tegobe hroničnog tipa mogu osećati starije Device.


 
 

Ljubav

Pojedina partnerstva će biti na granici odluke o odvajanju….da li će se ta granica preći I napraviti presek ili ćete naći snage da pokušavate da nastavite dalje – to će vreme pokazati. Prelaskom Venere koja vlada vašim znakom u Vodoliju – vi ćete dobiti drugačiji vid energije, probuditi se I pokrenuti I situacija će krenuti na bolje u partnerstvima. Biće više zajedničkih trenutaka I komunikacija će se popraviti (kod onih koji su u braku ili žive zajedno I dalje će biti dosta prepreka I razloga za stres), bolje ćete razumeti jedno drugo I lakše se uklapati. Slobodnim Vagama će ovaj mesec prilično prijati – raspoloženi ste, otvoreni za druženje, biće više prostora I prilika za zanimljive kontakte, moguće je više flertovanja I zabave, pa I po koja avantura. Januar može doneti I pokušaj obnove nekih prekinutih priča….sa više ili manje uspeha.

Posao

Januar je dobar za završavanje papiroloških I administrativnih pitanja vezanih za posao, za bavljenje onim što ste propustili ili niste stigli da odradite do kraja 2022-e. Dobar je za pravljenje planova koje možete pokretati pred kraj ovog meseca ili u februaru, za nove ideje I njihovo razrađivanje. Dobar je takođe I za one koji se bave privatnim biznisom. No, ovo nije period u kojem ćete napraviti velike iskorake (eventualno tokom treće dekade). U ovom mesecu ulažete u posao da bi vam se vratilo kasnije.

Zdravlje

Osetljivost – kod mlađih Vaga respiratorni I urogenitalni sistem, žlezde. Stariji – kosti, zglobovi, cirkulacija, pritisak, hormoni.


 
 

Ljubav

Vaš emotivno-porodični-bračni život I dalje je pod jakim uticajem Saturna, što će donositi da se povremeno osećate potpuno sigurno I stabilno u odnosu sa voljenom osobom, a povremeno će buditi u vama nesigurnosti, preispitivanja ili čak osećaj zarobljenosti u okolnostima. Imaćete priliku da sa partnerom razgovarate o temama koje ste možda do sada izbegavali ili koje su vam neprijatne, zahtevne. Komunikacija I otvorenost su sada zaista potrebni jer ćete jedino na taj način pokrenuti vaš odnos u pravom smeru. Slobodne Škorpije – retrogradni Merkur u polju komunikacije, kontakata – “prizvaće” iz prošlosti I one koje biste želeli, ali I one koje definitivno ne biste hteli ni da vidite ni da čujete. Novih poznanstava takođe može biti, ali prava ljubavna dešavanja idu tek od februara za vas.

Posao

Dobar deo januara ćete imati osećaj da tapkate u mestu I da, koliko god da snage I energije ulažete u nešto – situacija ili stoji ili se milimetarski pomera napred. Ne znači da u ovom periodu neće biti kvalitetnih poslovnih rezultata, ali će sve ići na mišiće. Obavite sve razgovore koje ste odlagali I sve poslove koje ste ostavili “za neki drugi put”. Vaš vladar Mars početkom druge dekade kreće direktno, a pravo pokretanje ćete osetiti u drugoj polovini meseca koja će biti izuzetno dinamična I puna dešavanja.

Zdravlje

Do direktnog kretanja Marsa – čak I da ste zdravstveno potpuno u redu – osećaćete se isceđeno I sa manjkom energije. Vodite računa u saobraćaju, a moguće su I povrede I osetljivost ekstremiteta.


 
 

Ljubav

Generalno gledano – vaše emotivne relacije deluju kao da su u nekom previranju i postoje oscilacije raspoloženja. Kao da se čas spajate u dobroj energiji, akciji….a čas razdvajate zbog obostrane nervoze. Direktno kretanje Marsa početkom druge dekade meseca u partnerskom polju – jednim će delom smanjiti napetost, komunikacija će krenuti na bolje a izgleda da će se i strasti probuditi. U svakom slučaju, umećete bolje da se prilagodite jedno drugom i više uživate. Slobodni Strelčevi – ulazak Venere u polje komunikacije, kontakata i susreta početkom januara može pokrenuti talas druženja i zabavnih momenata, ali vam može doneti i vrlo zanimljive osobe sa kojima ćete lako „kliknuti“. Ovo nije loš period da se zaljubite, a definitivno je dobar za uživanje. Kod nekih od vas prošlost će se provlačiti i na dalje.

Posao

Fokus kompletnog meseca je na vašim finansijama – na onome što zarađujete, ali I na onome što morate “propustiti” dalje. Tempo troškova će biti dosta izražen – na stranu redovne novčane obaveze, izgleda da ćete I vi biti široke ruke u ovom periodu. Pokušajte da makar malo kontrolišete odlive novca. Generalno – što se obaveza I samog funkcionisanja na poslu tiče – korektno. Sredinom meseca možete imati nešto više obaveza I napetiju atmosferu u radnom okruženju. Moguć je neki vid reorganizacije na poslu.

Zdravlje

Nešto više povedite računa o ishrani. Moguća je osetljivost sinusa I kompletnog respiratornog sistema. Stariji – prehlade, kostobolja, meteoropatske tegobe, pritisak.


 
 

Ljubav

Nije vreme za bitne odluke bilo kog tipa kada su vaša partnerstva u pitanju. Ali, jeste vreme da sa voljenom osobom rešite neke teme, pitanja, situacije – da poboljšate zajedničko funkcionisanje I odnos. Nešto više opreza u danima oko punog Meseca u Raku – partner I vi ćete se tada teško razumeti, vi ćete umeti da budete prilično oštri I drastični a druga strana će to vrlo lično prihvatiti – I eto očas posla mini drame. Što se tiče slobodnih Jarčeva – imaćemo one koji će se vrteti u začaranom krugu prošlosti veći deo meseca (postoji šansa za obnove kod nekih od vas), imaćemo one koji će osećati pojačanu usamljenost ali I osećaj da se nešto približava (taj osećaj je više nego istinit), a imaćemo I one koji će ovaj mesec u potpunosti posvetiti sebi, druženju – pogotovo sa osobama koje niste videli odavno.

Posao

I kada su velike poslovne promene ili rezovi, noviteti u pitanju – treba biti strpljiv I sačekati da makar prvu polovinu januara ostavite iza sebe. Poslovna svakodnevica će uglavnom biti ispunjena redovnim, čak pomalo dosadnim obavezama – ipak, gledajte da se svemu što radite posvetite do maksimuma, da ne biste nešto propustili ili morali da ispravljate kasnije. Dobar je period za planiranje I akciju od kraja januara ili tokom februara meseca. Središnji deo januara vam neplanirano može doneti veće troškove.

Zdravlje

Tokom celog meseca više se posvetite sebi, odmoru, zdravlju. Dobar je period i za promenu navika. Imunitet vam neće biti jača stavka, pa ga ne « testirajte ». Stariji – hronični problemi.


 
 

VODOLIJA

Ljubav

Zauzeti će ući u januar u prilično čudnom raspoloženju. Delujete zatvoreno, povučeno, ćutljivo. Neki od vas mogu biti pod zdravstvenim pritiskom, drugi pod brigama vezanim za posao, finansije….pa i partnera. Mnogo toga ćete motati po glavi, analizirati, preispitivati. Ulazak Venere u vaš znak početkom januara treba da vam da podstrek da manete razmišljanja i strahove i više se okrenete uživanjima i lepoti u odnosu sa voljenom osobom. Zajednički momenti mogu biti ispunjeni strašću i zadovoljstvom. Slobodne Vodolije – ta ista Venera će « raditi » za vas veći deo meseca. Itekako su moguća nova poznanstva koja će brzo krenuti da se razvijaju i koja će vam doneti dobru energiju. No, neke Vodolije će i tokom januara biti u zagrljaju prošlosti – obnove komunikacije, pa čak I veza – jesu moguće.

Posao

Dok će neke Vodolije prvu polovinu meseca iskoristiti za odmor i resetovanje ili pak završetak obaveza koje nisu uspele da odrade, biće i onih koji će se poslovno aktivirati već od prvih dana januara – najpre iz finansijskih razloga ili zato što će im se otvoriti mogućnost da zarade. Drugi deo meseca će i jedne i druge u potpunosti probuditi – očekuju vas mnogobrojni kontakti i susreti sa saradnicima, čak i nove poslovne ponude koje vam otvaraju prostor za bolju novčanu situaciju od februara.

Zdravlje

Ovaj mesec ne pogoduje stabilnosti u zdravstvenom segmentu. Čak i da ne postoji nikakva konkretna tegoba – vama je neophodno da se odmorite i oporavite od napora iz prethodnog perioda.


 
 

Ljubav

Od toga koliko ste partner I vi suštinski stabilni kao par, zavisiće I tok dešavanja u januaru. Imamo Ribe čije emotivne relacije već neko vreme trpe « vruće – hladno » stanja i koje se i u ovom periodu mogu stalno vraćati na isti način funkcionisanja. Imamo one koji imaju nerešenu porodičnu problematiku ili neki vid nesređenog stanja u domu – ovde će uz trud i strpljenje doći do poboljšanja situacije u drugom delu meseca. A imamo i one koji sa lakoćom « plivaju » – vi se spremajte ili na put sa partnerom ili na više uživanja, zabave. Što se tiče slobodnih Riba – aktivniji društveni život može pokrenuti zanimljiva poznanstva, ali i to da susretnete osobu koju odavno niste videli i sa kojom će vam prijati da razvijate komunikaciju. Neke Ribe mogu da se okrenu ka prošlosti ili tajnim vezama – najpre tokom druge dekade.

Posao

Vi ste svoj poslovni segment u proteklom periodu u velikoj meri izgradili, stabilizovali i tokom januara ćete uglavnom imati mirno funkcionisanje i bavljenje redovnim obavezama. Neki od vas mogu se odlučiti i za kraći odmor i početak poslovnih dešavanja tek u drugom delu meseca. Nešto više pažnje obratite na finansije – prilivi nisu problem, ali troškovi vezani za dom i ukućane mogu biti naporni vašem novčaniku, a moguće je da sredinom meseca imate i neplanirani trošak. Finansije će biti stabilnije od februara.

Zdravlje

Ne bi trebalo da bude većih problema po pitanjima zdravlja. Obratite pažnju samo na sezonske viruse i čuvajte se da se ne prehladite. Starijima probava može povremeno donositi tegobe, kao i cirkulacija. 
 
Preuzeto sa: mojastrolog.rs
 

Naslovna   |   Astrologija   |   Numerologija   |   Tarot   |   Horoskop   |   O meni  |   Kontakt     

© 2008 - 2012 Bojan Vujošević. All rights reserved. Design by: EUsky